Ten Plus Hair Services
Αγίου Αλεξάνδρου 55
Παλαιό Φάληρο 175 61
info@tenplushair.gr
210-9830001
6947-592100
  • Δευτέρα

    09:00 - 17:00

  • Τρίτη

    08:30 - 20:30

  • Τετάρτη

    09:00 - 18:00

  • Πέμπτη

    08:30 - 20:30

  • Παρασκευή

    08:30 - 20:30

  • Σάββατο

    08:30 - 18:00

  • Κυριακή

    Κλειστα

Προϊόντα

Οι επιλογές μας σε προϊόντα μαλλιών & περιποίησης άκρων

Συνεργαζόμαστε με τις γνωστότερες εταιρίες και σας παρέχουμε τα πλέον ποιοτικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και περιποίησης άκρων.

Στο κομμωτήριο Ten Plus δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή και στην ποικιλία των προϊόντων μας ώστε να χρησιμοποιούμε την καταλληλότερη σειρά που ταιριάζει στα μαλλιά σας. Δίνουμε σημασία στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε και παράλληλα μπορούμε να προτείνουμε θεραπείες για επανόρθωση, ενυδάτωση, ενδυνάμωση, botox και αναζωογόνηση των μαλλιών σας, καθώς πιστεύουμε ότι «όμορφα μαλλιά είναι τα υγιή μαλλιά.»
Μια επίσκεψη σας στο Ten Plus Hair Services θα σας πείσει ότι υπάρχει κάτι χαλαρωτικό για όλους, κοντά στους σύμβουλους των μαλλιών σας. Απολαύστε τις υπηρεσίες μας και νοιώστε την ανανέωση.

Τα επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε και σας προτείνουμε, είναι διαθέσιμα για αγορά στο κομμωτήριο.

Wella

Η Wella είναι σαφώς μια εταιρία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή όσον αφορά στις βαφές και περιποίηση μαλλιών, τεχνογνωσία, καινοτομία και βραβευμένη ποιότητα στον τομέα της.
Με εμπειρία 130 χρόνια ομορφιάς, είναι σίγουρο ότι θα σας κερδίσει.
Επαγγελματικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες κάθε τύπου μαλλιών

Wella Koleston Perfect
Wella Illumina Color
Wella Shinefinity
Wella Color Fresh Mask

L'Oreal

Η L’Oréal είναι η μεγαλύτερη εταιρεία καλλυντικών στον κόσμο.

Η L’Oreal Professionel ιδρύθηκε για να  αναπτύξει δραστηριότητες που επικεντρώνονται στο χρώμα, το styling και την  φροντίδα των μαλλιών, για επαγγελματίες και κομμωτήρια.

Καινοτόμα προϊόντα περιποίησης και βαφής μαλλιών δοκιμασμένα και εγκεκριμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κομμωτικής.

Η L’Oréal Professionnel δημιουργεί τάσεις και βοηθά τους κομμωτές μας να αναδείξουν τις πιο σύγχρονες εμφανίσεις.

KERASTASE

Ανακαλύψτε τις Συλλογές Περιποίησης Μαλλιών Kerastase γιατί σας αξίζουν υπέροχα μαλλιά.
Χαρίστε στα μαλλιά σας την εξατομικευμένη πολυτέλεια με προϊόντα περιποίησης μαλλιών ειδικά σχεδιασμένα για κάθε τύπο μαλλιών, υφή και πολυπλοκότητα μαλλιών.

Fusio-Dose
In Salon Hair Treatment

Με έως και 30 μοναδικούς συνδυασμούς, οι θεραπείες Fusio Dose στο κομμωτήριο μεταμορφώνουν άμεσα τα μαλλιά σας. Αποτελούνται από δύο μέρη, ένα συμπύκνωμα και ένα ενισχυτικό. Εκτελούνται από εκπαιδευμένα άτομα και διαμορφώνονται σύμφωνα με αυτό που επιδιώκετε για τα μαλλιά σας.

Ξεκλειδώνουμε τα μεταμορφωτικά οφέλη που είναι μοναδικά για κάθε πρόσμιξη Fusio-Dose.

Davines

Ιταλική εταιρία με έμφαση στη βιώσιμη ομορφιά.

Κάθε ομάδα προϊόντων ονομάζεται με συντομευμένη περιγραφή της λειτουργίας της και είναι εμπλουτισμένη με ένα δραστικό συστατικό που προέρχεται από τις ιταλικές φάρμες Slow Food Presidia , συμβάλλοντας στη βιοποικιλότητα του πλανήτη.

Οι εννέα ομάδες Essential Haircare έχουν η καθεμία μια συγκεκριμένη λειτουργία: θρέψη, ενυδάτωση, όγκο, λάμψη, προστασία, ελαστικότητα, απαλότητα και καθημερινή φροντίδα.

Τα προϊόντα Davines εξατομικευμένης περιποίησης μαλλιών έχουν μια ισχυρή βάση φιλικών προς το περιβάλλον συστατικών και συσκευασίας.

Για την πλήρη σειρά Davines ενημερωθείτε από τους συμβούλους των μαλλιών σας.

OLAPLEX

Τα προϊόντα OLAPLEX αποκαθιστούν τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά επανορθώνοντας τα από μέσα προς τα έξω.

Όταν οι δεσμοί των μαλλιών επανέλθουν σε ευθυγράμμιση, τότε αποκτάτε και πάλι υγιή, όμορφα, λαμπερά, απαλά μαλλιά.

Τα πατενταρισμένα προϊόντα OLAPLEX επιδιορθώνουν τα μαλλιά. από χημικές, θερμικές, μηχανικές και περιβαλλοντικές φθορές.

Οι χημικές επεξεργασίες στο χρώμα σας, ανεβαίνουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο όταν προστίθεται το OLAPLEX, δημιουργώντας μαλλιά που είναι σε καλύτερη κατάσταση μετά την υπηρεσία παρότι πριν.

Όλα τα προϊόντα της σειράς OLAPLEX είναι χωρίς θειικά άλατα, paraben, φθαλικούς εστέρες, ασφαλή για κάθε χρώμα, είναι βίγκαν και δεν έχουν δοκιμαστεί ΠΟΤΕ σε ζώα!