Ten Plus Hair Services
Αγίου Αλεξάνδρου 55
Παλαιό Φάληρο 175 61
info@tenplushair.gr
210-9830001
6947-592100
  • Δευτέρα

    09:00 - 17:00

  • Τρίτη

    08:30 - 20:30

  • Τετάρτη

    09:00 - 18:00

  • Πέμπτη

    08:30 - 20:30

  • Παρασκευή

    08:30 - 20:30

  • Σάββατο

    08:30 - 18:00

  • Κυριακή

    Κλειστα

Όροι & Προϋποθέσεις

ΤΙΜΕΣ

Όλες οι τιμές μας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση

ΕΠΟΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση για το μελλοντικό ραντεβού σας πριν αναχωρήσετε από το κομμωτήριο έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την ώρα και ημέρα που ταιριάζει καλύτερα με το πρόγραμμα σας.

ΤΗΡΗΣΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Παρακαλούμε προσέλθετε 15 λεπτά νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού σας για να διεκπεραιώσουμε έγκαιρα τόσο την άφιξη σας όσο και την προετοιμασία σας. Εάν καθυστερήσετε στο ραντεβού σας, ενδέχεται να περιμένετε μέχρι να βρεθεί χρόνος για να σας εξυπηρετήσουμε.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Οι τεχνίτες μας και οι αποδοχές τους έχουν απόλυτη συνάρτηση με την δική σας συνέπεια. Σε περίπτωση που πρέπει να αλλάξετε ή να ακυρώσετε το ραντεβού σας, σας παρακαλούμε φροντίστε να γίνει έγκαιρα και κατά προτίμηση, από την προηγούμενη ημέρα. Το κομμωτήριο Ten Plus δεν ακολουθεί την πολιτική άλλων κομμωτηρίων τα οποία χρεώνουν την ακύρωση χωρίς προειδοποίηση. Αν αυτή η πολιτική μας αλλάξει, οι πελάτες μας θα ενημερωθούν έγκαιρα.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Δεχόμαστε Master Card, Visa, Diners και American Express.

ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ TEN PLUS

Οι δωροκάρτες Ten Plus διατίθενται εντός του κομμωτηρίου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προϊόντα και υπηρεσίες. Δεν επιστρέφονται και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν για μετρητά ή φιλοδωρήματα. Οι δωροκάρτες έχουν ισχύ ένα (1) χρόνο από την ημερομηνία αγοράς

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι δεν φέρουμε ευθύνη για απώλεια ή ζημιά σε προσωπικά σας αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων ρούχων και αξεσουάρ. Παρακαλούμε κρατήστε όλα τα τιμαλφή σας κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας. Είναι υποχρεωτική η χρήση ρόμπας την οποία σας παρέχουμε για προστασία.
Ικανοποίηση εξυπηρέτησης: Σε περίπτωση που δεν είσαστε πλήρως ικανοποιημένοι με την υπηρεσία σας, θα θέλαμε να επικοινωνήστε μαζί μας με σκοπό να  προγραμματίσουμε μια επαναληπτική υπηρεσία εντός 10 ημερών από την αρχική επίσκεψή σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πλήρης επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για προϊόντα που επιστρέφονται εντός 10 ημερών από την αγορά τους, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι στην αρχική συσκευασία τους

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Αυτή η ειδοποίηση ισχύει για όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται ή υποβάλλονται στον ιστότοπο μας. Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς για την επεξεργασία παροχής υπηρεσιών προς εσάς, αποστολές μηνυμάτων υπενθύμισης ραντεβού και ενημερωτικών email. Τα στοιχεία σας δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό και δεν κοινοποιούνται. Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε ούτε κοινοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχονται στο διαδίκτυο με τρόπους άσχετους από αυτούς που περιγράφονται παραπάνω.