Ten Plus Hair Services
Αγίου Αλεξάνδρου 55
Παλαιό Φάληρο 175 61
info@tenplushair.gr
210-9830001
6947-592100
  • Δευτέρα

    09:00 - 17:00

  • Τρίτη

    08:30 - 20:30

  • Τετάρτη

    09:00 - 18:00

  • Πέμπτη

    08:30 - 20:30

  • Παρασκευή

    08:30 - 20:30

  • Σάββατο

    08:30 - 18:00

  • Κυριακή

    Κλειστα

Image Alt

Το Κομμωτήριο

History

TEN PLUS

Κομμωτηριο στο Παλαιο Φαληρο

Το Κομμωτήριο Ten Plus βρίσκεται στον οδό Αγίου Αλεξάνδρου 55, στο Παλαιό Φάληρο και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κομμωτήρια στο Παλαιό Φάληρο αλλά και στην Αθήνα. Με την είσοδο σας στο Ten Plus, μεταφέρεστε σε έναν χώρο ομορφιάς και σε ένα δημιουργικό περιβάλλον, όπου πραγματικά θα απολαύσετε τις υπηρεσίες κομμωτηρίου που προσφέρουμε.

Είμαστε γνωστοί για τους έμπειρους στυλίστες (hairstylists) και τεχνίτες μας στο βαφείο (colorists) και στο τμήμα περιποίησης άκρων, μανικιούρ, πεντικιούρ και αποτρίχωσης με κερί και κλωστή.

Το Ten Plus παρέχει μια εκτεταμένη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει υπηρεσίες styling, με μοναδικά κουρέματα και χτενίσματα, βαφές μαλλιών με όλες τις τεχνικές και τεχνοτροπίες, τοποθέτηση και συντήρηση τρέσας (hair extensions), ευρύτατη λίστα υπηρεσιών μανικιούρ και πεντικιούρ, αποτρίχωση για κυρίες και κυρίους, μακιγιάζ, θεραπείες μαλλιών, ξηρό μασάζ και κυρίως, στο πιο ευχάριστο, χαμογελαστό και άνετο περιβάλλον στην πόλη μας.
Ειδικευμένοι  senior κομμωτές συμβουλεύουν, επιμελούνται και επιδίδονται στο κούρεμα και styling για ένα άψογο αποτέλεσμα. Έμπειροι stylists δημιουργούν τα πιο ευφάνταστα νυφικά χτενίσματα για μια τέλεια εμφάνιση.
Γνώστες και καινοτόμοι colorists με συνεχή εκπαίδευση σε προηγμένες χρωματικές τεχνικές, συμβουλεύουν, προτείνουν και εφαρμόζουν εξατομικευμένες υπηρεσίες χρώματος με ιδιαίτερη φροντίδα και προτεραιότητα την υγεία των μαλλιών.
Οι ανερχόμενοι τεχνίτες μας ή juniors, προσφέρουν με υπευθυνότητα, όρεξη και επαγγελματισμό, την γνώση της ομορφιάς και της αισθητικής, με συνεχιζόμενη hands-on εκπαίδευση σε θεραπείες μαλλιών και επαγγελματικών προϊόντων που προτείνουν για υγιή μαλλιά.

Το τμήμα μανικιούρ και πεντικιούρ με πολλά αστέρια και εύσημα στην ποιότητα της εργασίας τους, διακρίνεται τόσο από τους μόνιμους μας πελάτες όσο και από πελάτες που μας επισκέπτονται από το εξωτερικό και αναλαμβάνει από έντονα προβλήματα νυχιών έως τις τελευταίες τάσεις νυχιών σε τεχνικές και σχέδια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

    Team
    Ten Plus

    Η ΟΜΑΔΑ

    Το κομμωτήριο Ten Plus, ως χώρος ομορφιάς, ξεκίνησε σαν ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας, αλλά πριν από αυτό, όσο κι αν ακουστεί περίεργο, ξεκίνησε από την ανάγκη του να είμαστε μαζί, της οικογένειας, της ομάδας. Γιατί όλοι μαζί κάνουμε θαύματα, παραμένοντας ενθουσιώδεις και αφοσιωμένοι στην συλλογική μας ανάπτυξη και πρόοδο. Κοινός στόχος και αποστολή της ομάδας είναι η επιθυμία όλων μας να δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες και απαράβλητες υπηρεσίες ομορφιάς για τους πελάτες μας τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε ειδικές περιστάσεις. Το δημιουργικό ταλέντο της ομάδας Ten Plus, προωθεί την σύνδεση της εξωτερικής ομορφιάς με την μεταμορφωτική δύναμη εσωτερικής γαλήνης, για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.